Deodorant från Vichy och apoteksprodukter i allmänhet

Min favoritdeo kommer från Vichy. Effektiv men mild och med en frisk doft. Jag gillar den skarpt! Jag gick förbi Apotek Hjärtat idag och där hade de ett erbjudande just på denna deo. Två stycken för 149 kronor (normalt 99 kronor styck). Så jag passade på att fylla på förrådet.

Jag är förresten barnsligt förtjust i att strosa runt på apoteken och kolla in alla produkter. Mina favoritapotek är Hjärtat och Doc Morris. Boots har ju kommit till Stockholm nu och de är också bra, fast långt ifrån den underbara brittiska varianten såklart.


RevitaLash Hair Conditioner - Botemedel mot tunt hår?

Jag har alltid haft tunt och fint hår, men det har blivit ännu värre under de senaste åren. Kikade runt hos Eleven och hittade en intressant produkt. RevitaLash Hair Conditioner.

Väldigt dyr dock. Undrar om jag ska slå till och testa?

Så här står det om produkten på Eleven:

RevitaLash Hair Conditioner

Athena Cosmetics, företaget bakom den kultförklarade ögonfransnäringen RevitaLash, lanserar nu sin senaste innovation - Hair by RevitaLash® - ett revolutionerande hårbalsam som stärker och ger ditt hår ett fylligare utseende.

Kvinnor och män som har problem med fint, uttunnande hår har nu ett nytt verktyg i sin arsenal på vägen mot ett mer hälsosamt, fylligare hår. Hair by RevitaLash® är ett unikt balsam som stärker håret så det upplevs som fylligare, grövre och vackrare. I tester innan produkten lanserades så märkte personerna, vid daglig användning, en märkbar skillnad redan efter två veckor med Hair by RevitaLash®.

”We are delighted to bring another quality cosmetic product to the marketplace that we expect will be as popular with consumers as RevitaLash®”, säger Michael Brinkenhoff, M.D., grundare av Athena Cosmetics.

Hair by RevitaLash® är ett praktiskt, lättanvänt skum som du dagligen masserar in där du vill att håret ska se fylligare, tjockare och hälsosammare ut. Produkten fungerar lika bra på naturligt, färgat och kemiskt behandlat hår. Många av ingredienserna i Hair by RevitaLash finner du också i RevitaLash.

  • Räcker upp till 3 månader vid daglig användning.
  • Innehåll: 46 mlGodishalsband

Mitt favorithalsband just nu. Visst är det härligt? Det kommer från Afroart!

Härligt godishalsband

Nytt liv - ny blogg

OK, nu startar den nya bloggen för att markera början av mitt nya liv. Här kommer jag att skriva mycket om skönhetsprodukter - min svaga punkt i livet! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0