RevitaLash Hair Conditioner - Botemedel mot tunt hår?

Jag har alltid haft tunt och fint hår, men det har blivit ännu värre under de senaste åren. Kikade runt hos Eleven och hittade en intressant produkt. RevitaLash Hair Conditioner.

Väldigt dyr dock. Undrar om jag ska slå till och testa?

Så här står det om produkten på Eleven:

RevitaLash Hair Conditioner

Athena Cosmetics, företaget bakom den kultförklarade ögonfransnäringen RevitaLash, lanserar nu sin senaste innovation - Hair by RevitaLash® - ett revolutionerande hårbalsam som stärker och ger ditt hår ett fylligare utseende.

Kvinnor och män som har problem med fint, uttunnande hår har nu ett nytt verktyg i sin arsenal på vägen mot ett mer hälsosamt, fylligare hår. Hair by RevitaLash® är ett unikt balsam som stärker håret så det upplevs som fylligare, grövre och vackrare. I tester innan produkten lanserades så märkte personerna, vid daglig användning, en märkbar skillnad redan efter två veckor med Hair by RevitaLash®.

”We are delighted to bring another quality cosmetic product to the marketplace that we expect will be as popular with consumers as RevitaLash®”, säger Michael Brinkenhoff, M.D., grundare av Athena Cosmetics.

Hair by RevitaLash® är ett praktiskt, lättanvänt skum som du dagligen masserar in där du vill att håret ska se fylligare, tjockare och hälsosammare ut. Produkten fungerar lika bra på naturligt, färgat och kemiskt behandlat hår. Många av ingredienserna i Hair by RevitaLash finner du också i RevitaLash.

  • Räcker upp till 3 månader vid daglig användning.
  • Innehåll: 46 mlKommentarer
Postat av: BEAUTY SECRETS Vinn ögonskuggapalette!

Jag med!:DLåter intressant den produkten!!

2011-04-30 @ 13:28:38
URL: http://beautyandsecrets.blogg.se/
Postat av: Rosa Ester

Ja, visst verkar den intressant! Bara priset som får mig att tveka..

2011-04-30 @ 14:02:56
URL: http://rosaester.blogg.se/
Postat av: bella

jag har beställt den och jag fick hem den idag! :) väldigt dyr men jag hoppas och tror att den funkar!! men jag är skeptisk om den räcker i tre månader som jag läste att den skulle. tuben är jätte liten! jag kan skriva när jag använt den ett tag och berätta vad jag tycker! :)

2011-07-28 @ 20:40:04
URL: http://gabriellali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0