Nyshoppat - Lush och MAC!

Har shoppat lite nya produkter för somriga ben eftersom mina ben just nu är alvedonvita och tråkiga. Nu jäklar ska jag våga ta på mig kjol! :D


Skin Sheen Leg Spray från MAC

Från kicks.se:Mousse-liknande bronzer till benen. Ger låg och naturlig täckning med glans, lyster och färg.
Charlotte Island

Från lush.se: Vår nya färgade kräm ger din hy en solkysst ton och en härlig lyster utan att du behöver exponera dig för överdrivet mycket solljus. Vi har gjort den av biodynamisk citrondekokt, biodynamiska oljor och kakaosmör som ger lyster och fukt till huden. Smörj den på din bleka kropp för att få en lätt solbränd lyster; andas in den fruktiga doften och det känns som att du solat din kropp på en tropisk ö.


Black Stocking

Från lush.se: Pimento och kaneloljor är djupa, varma och kryddiga. De gör huden varm när du smörjer  den över dina ben och armar. Kvar blir en vacker färg som glänser. Black Stockings är kroppsfärgen för dig med solbränd eller svart hy. Kombinationen av mörkare färger ger en fantastiskt realistisk ”bränna” och jämnar ut din hudfärg. Den har en blandning som påminner om en varm karibisk strand.

Rengöra borstar

Något jag försöker att vara nogrann med är borstrengöring. Usch för att smeta runt gammalt smink och bakterier i ansiktet! För tillfället använder jag mig av Brush Shampoo från ELF vilket fungerar mycket bra. Schampoot är antibakteriellt och det är ett plus i detta sammhang enligt mig. Jag kan förresten passa på att rekommendera ECOTOOLS borstar. Helt underbara och superdupermjuka!Hur gör du rent dina borstar?

Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation

Jag fortsätter min jakt på mjuka, fina fötter. För trots att det är riktigt ruggigt väder i Stockholm nu är sandalsäsongen mycket nära.  Dagens projekt är att prova Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation från Eleven.

Klippt och klistrat från Eleven:

Hårda och torra hälar? Drömmer du om bebismjuka fötter! Nu finns möjligheten med Japans mest sålda fotvårdsprodukt!

Baby Foot är sockar som du använder i 2 timmar och som ger dig ett otroligt resultat. Baby Foot avlägsnar döda hudceller och ger dig lena, mjuka fötter. Fötterna behandlas av en gel, bestående av 17 naturliga extrakter som får verka i två timmar.

 

 

Det ska bli mycket intressant att se om denna produkt håller vad den lovar. Jag återkommer med resultatet ikväll!


Lite lyx för händerna

Jag har unnat mig lite lyx för händerna från Nougat London. Mina händer har varit ett riktigt sorgligt kapitel denna vinter och de har inte hämtat sig än. Torra, fnasiga och you name it! En Hand Sanitizer och underbara Conditioning Hand and Nail Serum blev det. Serumet har gjort underverk för mina supertorra händer redan efter en dags användning! Att den dessutom doftar gott gör ju inte saken sämre. Vi får se hur resultatet blir efter en tids användning.

När barnen gått och lagt sig tänkte jag sjunka ner i soffan med första numret av Visage och en stor kopp te. Men nu ska det lagas middag!

Någon som har hunnit läsa Visage än?
Måste testa att mmsa ett inlägg. Här är en...

img_1489 (MMS)

Måste testa att mmsa ett inlägg. Här är en skön gel för irriterad och kliande hud. Sjunker snabbt in och lindrar bra! Kommer från Decubal och kan köpas på apotek.


Vårstädning av vintertrötta fötter!

Så var det dags för den årliga vårstädningen av fötterna. Det känns nästan som ett måste så här års att lägga lite extra krut på fotvården. Jag vet inte hur det är med er, men mina fötter blir lätt bortglömda under vinterhalvåret. Den här gången använde jag mig av uppfriskande pepparmintsprodukter från The Body Shop och som kronan på verket ett härligt klarrött nagellack - Hey Sailor från China Glaze.Produkterna jag använde var:
1) Peppermint Reviving Foot Soak
2) Fotfil
3) Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub
4) No More Rough Stuff (skrubbsvamp)
5) Hey Sailor nagellack från China Glaze
6) Peppermint Intensive Foot Rescue

Resultatet blev riktigt bra. Nu har jag nästan babymjuka fötter med härligt färgglada tånaglar.

RSS 2.0